ÚJRADEFINIÁLT KÉNYELEM ÉS RUGALMASSÁG

Technológia

A LELOSI varrat nélküli kollekcióját kifinomult körkörös kötési eljárással készítették, ezek a leggingsek szükségtelenné teszik a varrásokat, páratlan nyúlást, formatartást és célzott tömörítést biztosítanak egy elegáns, egyrészes kialakításban.

Termék

Az innovatív technológiába való beruházásunk biztosítja, hogy minden pár az időtállóságot bizonyítsa, csökkentve az esetleges gyenge pontokat a tartósság érdekében, valamint kiemelkedő nedvességelvezető tulajdonságokat nyújtva a csúcs teljesítményért.

Életmód

A LELOSI varratlan nadrágok nem csak ruhadarabok, hanem tudományos innovációk, amelyek az életstílusod támogatják, legyen szó akár edzésen való teljesítésről, akár a otthoni lazításról. Tapasztald meg a stílus, a kényelem és az állóképesség keverékét, amely egyedülállóvá teszi a LELOSI-t az aktiv ruházat világában.

Érdekel a technológia?
Kattints az egész történet elolvasásához, és fogadd el a varratlan forradalmat.

Válaszd ki a tökéletes illeszkedést a LELOSI kompressziós lehetőségekkel

A LELOSI-nál értjük, hogy a napja különböző ritmusban zajlik. Ezért alakítottuk ki varratlan nadrágjainkat három egyedi kompressziós szinttel, hogy minden tevékenységhez és kényelmi igényekhez igazodjanak.
Könnyű kompresszió - Rugalmas társ

Képzelj el egy gyengéd ölelést a lábaidnak, amely mozog, ahogy Te is; ez a könnyű kompressziónk. Olyan puha és rugalmas, hogy azt hiheted, egyáltalán nem viselsz semmit! Tökéletes jógához, nyújtáshoz vagy pihenéshez a kanapén, ezek a nadrágok azt a szabadságot nyújtják, amire szükséged van, éppen csak a megfelelő támogatással.

NÉZD MEG A TERMÉKEKET
Közepes kompresszió - Mindennapi társ

A közepes kompressziónk az az általános társ, amely támogatást nyújt, anélkül, hogy visszafogna. Elég szoros ahhoz, hogy mindig a helyén maradjon egy gyors sétán vagy spontán táncversenyen, de elég kényelmes az ügyintézéshez vagy a kávézáshoz a barátokkal. Ez a Te go-to megoldásod a komfortra és a támogatásra, ami egész napos hosszan tartást biztosít.

NÉZD MEG A TERMÉKEKET
Erős kompresszió - Energikus partner

Azokra a napokra, amikor határait feszegeted, az erős kompresszió a Te bajnokod. Ez olyan, mint egy energia löket a lábaidnak, tervezve az izomfáradtság csökkentésére és a véráramlás fokozására nagy hatású tevékenységek során, mint a futás, HIIT vagy a legkeményebb spinning órák. Fogadd el az intenzitást olyan nadrágokkal, amik erre lettek tervezve.

NÉZD MEG A TERMÉKEKET
Találd meg a hozzáillő felsőt

Különböző trendi színek és két hosszúság közül választhatsz. De mivel azt szeretnénk, hogy kifogástalan legyen a megjelenésed, hozzáillő topokkal is készültünk neked.

NÉZD MEG A TERMÉKEKET