🌸 LELOSI inspiráció tavaszra: VÁSÁROLJ MOST 🌸 Vásárolj több mint 40000 forintért és mi 🎁ajándékkal lepünk meg - egy LELOSI törülközővel a csomagodhoz!🎁 Utolsó darabok, végső árak: Fedezd fel 👀 35% kedvezmény MINDEN második termékre a LELOSI35 kóddal.
35000 FT feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes
Gyors & biztonságos fizetés
Visszatérítés vagy csere

AIRMESH KOLLEKCIÓ Légáteresztés és kényelem egész nap CIPZÁROS FELSŐK FELSŐK MELEGÍTŐK SKORTOK FÉRFI MELEGÍTŐ

Bemutatjuk az AirMesh kollekciót, ahol az egyedi és merész stílusok összefonódnak a praktikummal. Ennek a jellegzetes kollekciónak minden eleme időtlen eleganciát és kényelmet tükröz, így a divat élére helyez.

Az AirMesh kollekció ruhadarabjai úgy készültek, hogy nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy bárhol és bármikor jól érezd magad. A légáteresztő háló fokozza a légáramlást, páratlan kényelmet biztosítva egész nap, akár mindennapi teendőidet végzed, akár pihentető pillanatokkal töltöd napod. Egyedi dizájnnal és gondosan kiválasztott színekkel kreatívan és harmonikusan keverheted össze az AirMesh kollekciót, ezzel magasabb szintre emelve megjelenésed.

Az AirMesh segítségével kiemelkedhetsz a tömegből, miközben bármilyen helyzetben élvezheted a mozgás szabadságát.

AirMesh kollekció
Közvetlenül a derék alá nyúló szoros illeszkedésnek köszönhetően ezek a cipzáras felsők hízelgőek és kényelmesek. A technikai (interlock) mez tökéletes formát és elegáns vágást biztosít a felsőknek. És a praktikusság fokozása érdekében hüvelykujjlyukakat helyeztünk el az ujjakon – ez tökéletes a mozgásban lévő napokhoz.

Az AirMesh felsőkkel a divat új korszakába léphetsz, ahol a praktikum harmonikusan összefonódik az aktuális trendekkel bármikor és bárhol. A hátoldalon található részletek – légáteresztő háló és hasíték – biztosítják, hogy kitűnj a tömegből. Az egyedi kialakítások kivételes rugalmasságot kínálnak a különféle megjelenések kialakításában.

Az AirMesh nadrágokhoz ugyanazt az anyagot használtuk fel, amelyet már jól ismersz és szeretsz a leggings kollekciónkból. Emellett a puha LELOSI szövetek biztosítják a szuper illeszkedést, semmihez sem foghatók és kellemes a tapintásuk. Így az AirMesh nadrágok bizonyulnak az ideális választásnak szinte bármilyen eseményre: próbáld fel őket és kápráztasson el a különlegesen új stílusuk, amely szintén hihetetlenül kényelmes.

Ezek a skortok a szabadságról és a stílusról tanúskodnak, és minden nap megingathatatlan magabiztossággal hódítanak. Ezek a skortok egész évben nélkülözhetetlenek, és biztosan fantasztikusan nézel ki, miközben élvezed az egyedülálló AirMesh részlet légáteresztő képességét. Az integrált leggings páratlan kényelmet biztosít, így egész nap szabadon és magabiztosan mozoghatsz.

Büszkén mutatjuk be férfi AirMesh melegítőnadrágunkat, amely tökéletes kiegészítője mindennapi ruhatáradnak. A kényelemre és a praktikusságra különösen nagy hangsúlyt fektetve tervezték, rugalmas derékpánttal, állítható húzózsinórral és cipzáras oldalzsebekkel, amelyek kielégítik az igényedet. Anyaga kivételes puhaságot biztosít és megőrzi bőröd természetes légáteresztő képességét, ami minden férfinak örömet okoz.

KEVERD ÉS PÁROSÍTSD

Melegítőnadrágok, skortok, pólók és cipzáras felsők, párosítsd őket azonos kialakítású sapkákkal és leggingsekkel!