Kezdj vízi kalandokba a LELOSI SUP-pal

Bemutatjuk a LELOSI SUP kollekciót, amely belépőd a felfedezés és a szabadtéri szórakozás izgalmas világába


A stand-up paddle boardozás egy nagy népszerűségnek örvendő vízi sport, ami egy intenzív, teljes testedzést kínál. Edzi a core izmokat, javítja az egyensúlyt és erősíti az izomzatot – mindezt úgy, hogy közben elmerülhetsz a természet szépségében.
A tökéletes és sokoldalú SUP-ok mindenki számára megfelelőek

A LELOSI SUP deszkákat úgy tervezték, hogy valódi evezős élményt nyújtsanak. A csúszásmentes EVA fedélzeti párna nagyobb biztonságot nyújt, a 2+1 uszony felépítés pedig jobb stabilitást és manőverezhetőséget biztosít, lehetővé téve a magabiztos navigálást különféle vizeken. Az elasztikus zsinórok segítenek a legfontosabb dolgok rögzítésében.

SUP-jaink könnyűek (8,2 kg), és kényelmes elférnek a hátizsákban, így kényelmesen hordozhatod őket. Percek alatt könnyen összeszerelhetők.

Légy te a legmenőbb a vízen a gyönyörű LELOSI SUP-okkal

Akár tapasztalt evezős vagy, akár kíváncsi kezdő, a sokoldalú LELOSI SUP deszkák minden képzettségi szinthez alkalmasak. A LELOSI-tól jól ismert és megszokott különféle színes kivitelben kaphatók.

Csatlakozz a SUP-rajongóink népes táborához, és tudd meg, mi ez a nagy felhajtás! Válassz a LELOSI dizájnok elbűvölő kínálatából, és vágj bele a saját vízi kalandodba.

Stabil WindSUP felfújható vitorlával a folyókon, tavakon és a tengeren való szórakozáshoz

A felfújható vitorlával ellátott WindSUP-unkat vízi kalandokhoz tervezték, és mindenki számára megfelelő, a kezdőktől a tapasztalt evezősökig.

A csúszásmentes EVA fedélzet biztonságot nyújt, míg a deszka túraformája hosszabb és gyorsabb evezést tesz lehetővé különféle felületeken, például folyókon, tavakon, tengeren. Az evezés és a szörfözés kombinációja változatos gyakorlatokat kínál, különböző izomcsoportokat edz, javítja az egyensúlyt és a koordinációt.

A felfújható vitorla könnyen és gyorsan összeszerelhető, szétszedhető és egy hátizsákban elrakható. Figyelemre méltó, hogy nem süllyed el, hanem lebeg a vízen, ami lehetővé teszi a gyors visszaszerzést.

A WindSUP-ot szörfözésre és evezésre egyaránt használhatja.

ALL AROUND
lelosi_sup_sirocco_0
SUP Sirocco
86.800 Ft
lelosi_sup_poseidon_0
SUP Poseidon
86.800 Ft
SUP ABLAKKAL
lelosi_sup_sea monster_0
SUP Sea monster
107.000 Ft
lelosi_sup_levant_0
SUP Levant
107.000 Ft
WINDSUP
A készlet tartalma*:

  • 1x SUP deszka
  • 1x evező
  • 1x levehető uszony
  • 1x kézi pumpa nyomásmérővel
  • 1x hátizsák
  • 1x bokatartó szíj
  • 1x javítókészlet
  • 1x használati útmutató

*A WindSUP készlet egy felfújható vitorlát, egy további levehető uszonyt és egy extra hátizsákot is tartalmaz.

Garancialevél és garanciális feltételek

SUP kiegészítők

Bármilyen vízi kalandban és különféle vízi sportokban, mint a szörfözés, csónakázás, vitorlázás vagy horgászat, elengedhetetlen, hogy megbízható társak legyenek melletted, akik megvédik személyes dolgaid a víztől.

Fedezd fel a LELOSI vízálló termékeit, amelyek segítségével szárazon tarthatod tartalék ruháid, mobiltelefonod, kulcsaid, kártyáid, rágcsálnivalóid... biztonságosan. Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, így megfelelő védelmet nyújtanak a víz ellen.

Nélkülözhetetlen LELOSI vízálló termékeinkkel minden vízi tevékenységet gondtalanul élvezhetsz, mindig készen fogsz állni az új kihívásokra és a felejthetetlen pillanatokra.

Kézi pumpa hármas működéssel

24.600 Ft

Vízálló táska telefonhoz

3.500 Ft

Vízálló táska

5.700 Ft