TÖKÉLETES ILLESZKEDÉSŰ
LELOSI FARMER
SZAKÉRTELEMMEL KÉSZÜLT,
HOGY ILLESZKEDJEN ÉS KIEMELJE AZ ALAKOD
►  NÉZD MEG A VIDEÓT
NŐK FÉRFIAK

Imádod a farmert, de nem akarod feladni a LELOSI által ismert ellenállhatatlan kényelmet?


Arról álmodozol, hogy belebújsz egy gyönyörű farmerbe, amely nemcsak előnyössé teszi az alakod, hanem biztosítja a jól ismert puhaságot is? Jó hírünk van: a LELOSI Jeans kollekciót úgy terveztük, hogy ezt nyújtsa Neked. Az általad dédelgetett kényelmet zökkenőmentesen integráltuk a lenyűgöző dizájnba, és mindegyik darab tökéletes illeszkedést biztosít.

Farmer szoknya Nevada

26.700 Ft

Farmer Alabama

28.300 Ft

Farmer Glam

28.300 Ft

Farmer Kansas

28.300 Ft

Farmer Vibrant

12.700 Ft28.300 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 28.300 Ft

Farmer Gem

28.300 Ft

Farmer Moment

12.700 Ft28.300 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 28.300 Ft

Farmer Beam

28.300 Ft

Farmer Shanghai

23.000 Ft28.300 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 28.300 Ft

Farmer Indiana

28.300 Ft

Farmer Kentucky

28.300 Ft

Farmer California

28.300 Ft
Kényelmes, rugalmas, puha anyag
Magas pamuttartalom
Vékony szabás a tökéletes illeszkedésért
Közepes derék
Kiemeli az íveket
5 zsebbel

EGÉSZ NAP KÉNYELMES FARMER
A LELOSI Jeans kollekciót úgy terveztük, hogy ezt nyújtsa Neked. Az általad dédelgetett kényelmet zökkenőmentesen integráltuk a lenyűgöző dizájnba, és mindegyik darab tökéletes illeszkedést biztosít.
AZ ALKODAT KIEMELŐ ILLESZKEDÉS
A LELOSI Jeans kollekció könnyedén ötvözi a fantasztikus megjelenést a lenyűgöző kényelemmel, és minden lépésnél kihangsúlyozza egyediségét.
KÖNNYED ÁTTÉRÉS A LEZSERRŐL AZ ELEGÁNSBA
A lebilincselő dizájn gondoskodik arról, hogy a farmer könnyedén átváltson hétköznapiból elegánssá, így minden nap magabiztosan indulhat, akár egy laza belvárosi napról, akár egy éjszakai kirándulásról legyen szó.
FARMER TRENDI SZAKADT RÉSZLETEKKEL

A divatos szaggatott részletekkel díszített farmer minden nő ruhatárában kötelező darab. Merészséget és rettenthetetlenséget sugároznak, mindig izgalmat keltenek. Feltűnő részletekként dacolnak az idővel, és örökké divatosak maradnak, ezért válaszd ezekre a farmereket, amelyek számtalan stílust teremthetnek.

Trendi szakadt részletek

NÉZD MEG A TÖBBIT

FARMER KRISTÁLY RÉSZLETTEL

A csillogó részletekkel díszített farmer a csillogás és az időtlen elegancia esszenciája. Vibráló részleteik divatos fényt adnak, amely új magasságokba emelhetnek. Minden mozdulatát a divatrajongók kifutójává varázsolják, és minden lépésed elegáns művészetté változtatják. Add át magad a csillogás varázsának, és hagyd magad ragyogni.

Kristályos szegecsek az elbűvölő megjelenésért

NÉZD MEG A TÖBBIT

FARMER CSIPKÉVEL

A csipkével díszített farmerek retro hatást kölcsönöznek kifinomult stílusodnak. Tökéletesen kiegészítik azt a modern megjelenést, amelyet ki hangsúlyozni szeretnél. Legyen a csipke az új, gyönyörű részlet, amely elkísér Téged, bárhová is vigyenek álmaid.

Gyönyörű csipke részlettel

NÉZD MEG A TÖBBIT

HÍMZETT EGYEDI FARMER

Az egyedi hímzett részletek finoman kiemelik íveidet és alakod, így magabiztosnak és stílusosnak érzed majd magad. Ami nagyszerű ezekben a farmerekben, az az, hogy könnyedén megjelenítik a színeket és a stílust, így nincs szükség további kiegészítőkre.

Egyedi hímzéssel

NÉZD MEG A TÖBBIT

FARMER EGYEDI DIVATMINTÁKKAL

Az egyedi nyomatú farmer tökéletes az elegáns megjelenés megteremtéséhez, amely arra ösztönöz, hogy újabb és újabb divatkombinációkat találj ki. Jellegzetes mintájuk eredeti vibrálást kölcsönöznek ruhatáradnak, időtlen és kiemelkedő stílusokkal fűszerezve. Merülj el eredetiségükben.

Egyedi divatminták

NÉZD MEG A TÖBBIT

FARMER SZOKNYA

Fedezd fel a tökéletes kényelmet és elegáns megjelenést divatos LELOSI szoknyáinkkal. Rugalmas és puha anyagból készültek, így minden pillanatot korlátlanul élvezhetsz. Megjelenésük nyugodt és trendi hangulatot áraszt, amely tökéletesen kiegészíti az stílusod.

Hátsó zseb egyedi 3D nyomtatással

NÉZD MEG A TÖBBIT

FÉRFI FARMEROK

Férfi farmer kollekciónk időtlen stílust követ, miközben kivételes kényelmet biztosít mindennapi tevékenységeid során. Rugalmas anyagból készült farmernadrágunk lehetővé teszi a szabad mozgást. Magas pamuttartalmuknak köszönhetően légáteresztő képességet és puhaságot biztosítanak számodra, akár munkában, akár szabadidőben. Farmereinket az eredeti részletekre összpontosítva terveztük, mint például a kis zseben található alig észrevehető írás. Rejtett idézetek a cipzár mentén és a derékpánt belső oldalán egyedi megjelenést biztosítanak, amelyet imádni fogsz.

Egyenes szabású farmer

NÉZD MEG A TÖBBIT

Férfi farmer Cody

28.300 Ft

Férfi farmer Calamity

28.300 Ft

Férfi farmer Cassidy

28.300 Ft