A második árából lejön 35%. Használd a kódot: LELOSI35

0

A kosarad üres

GY.I.K.

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

A termékeket kímélő programmal, 30 fokon javasoljuk kimosni. 

Mosás előtt fordítsd ki a nadrágokat. 

Tilos szárítógépben szárítani. 

Ne használj fehérítőt! 

A LELOSI nadrágok három méretben elérhetők: kicsi (XS és S konfekció méret), normál (M és L) és nagy méretben (XL, 2XL és 3XL). A webshopban minden terméknél találsz mérettáblázatot. 

Nem, a nadrágok nem látszanak át. Kinyúlt anyagnál előfordulhat, hogy valamennyire átlátszóvá válik, ezért fontos a megfelelő méret kiválasztása. 

Sajnos nem rendelkezünk fizikai üzlettel, ezért a nincs lehetőség a nadrágok felpróbálására. A személyes átvétel sem lehetséges. 

Csak az oldalon található kollekcióból lehet választani, mivel azt rendszeresen megújítjuk, így egyedi tudsz lenni. A többi modell sajnos elfogyott. 

A LELOSI nadrág magas derekú, rugalmas és nem szorít, ezért a várandós vásárlóink is kedvelik. Ez azonban függ a testalkattól, a has méretétől stb. 

A LELOSI nadrágok anyaga különbözik a klasszikus sport leggingsek anyagától. Sok vásárlónk szívesen hordja őket sportoláshoz. Azonban vedd figyelembe, hogy az intenzív edzés a szálasanyag károsodásához és elhasználódáshoz vezet. 

A LELOSI nadrág nem kompressziós.

AZ ANYAGRÓL

A LELOSI AAMF® vegán tejselyem szövetből, amely az organikus selyem és tejszövet átalakításából készül, tartósabb és rugalmasabb. Ez egy elképesztően puha és kényelmes anyag, egyedülálló a piacon. Ez egy poliészter alapú anyag, amely speciális eljárással készül. Bár az anyag mesterséges, kellemes a viselete. 

Cégünk történetében többet olvashatsz az anyagról. 

A LELOSI AAMF® vegán tejselyem szövet nem organikus anyag, különben a nadrágok használhatatlanok lennének. Az anyag, amit használunk az organikus tejszövet rekonstrukciója, amely 98.65%-ban tartalmazza a természetes és organikus tejszövet tulajdonságait. Ez egy poliészter alapú anyag, amely speciális eljárással készül. 

A klasszikus tejszövet tehéntejből készül és klasszikus selyemszálakból, ami több tízezer, forró vízbe dobott selyemhernyó halálához vezet. A LELOSI csapatában mi hiszünk abban, hogy a természetes szálak rekunstrukciójának modern technológiája lehetővé teszi a tejszövetből készült szálak lecserélését és felhagyhatunk az állatok megölésével és a tejtermékek felhasználásával a ruhagyártásban. 

FIZETÉS, VISSZAKÜLDÉS ÉS CSERE

Az oldalon bankkártyás fizetés és utánvét is választható. Amennyiben PayPallal vagy pro forma számla alapján (banki átutalással) szeretnél fizetni, kérjük, lépj velünk kapcsolatba az info@lelosi.hu e-mail címen. 

Sajnos két külön leadott rendelés esetén nem tudjuk megadni a kedvezményt, mivel két termék együttes rendelése tartalmazza a szállítás előkészítést és a csomagolást, míg egy-egy termék külön történő csomagolása és elküldése dupla munkával és költséggel jár nekünk. 

Lehet, hogy találsz két nadrágot is magadnak, de a másodikat le is ajándékozhatod vagy rendelhetsz egy barátnővel/családtaggal együtt... ;) 

A futárok nem szállítják ki a számlát. A számlát automatikusan elküldjük az e-mail címedre a szállítmány készhez vételét követően. 

Természetesen ki tudod cserélni a megrendelt nadrágot. A holnapunkon elérhető egy visszaküldési / csereigénylő űrlap. Itt megtalálsz minden szükséges információt és ki tudod tölteni a visszaküldési / csereigénylő űrlapot. 

Természetesen visszaküldheted a nadrágokat. A holnapunkon elérhető egy visszaküldési / csereigénylő űrlap. Itt megtalálsz minden szükséges információt és ki tudod tölteni a visszaküldési / csereigénylő űrlapot. 

Kérjük, írd meg észrevételeid az info@lelosi.hu e-mail címre. Csak akkor tudunk segíteni, ha tudunk a problémáról...