35% kedvezmény MINDEN második termékre a LELOSI35 kóddal.

GY.I.K.

Általános kérdések

Hogyan mossam a LELOSI termékeket? Száríthatom őket szárítóban?
A termékeket kímélő programmal, 30 fokon javasoljuk kimosni. Mosás előtt fordítsd ki a nadrágokat.
Tilos szárítógépben szárítani.
Ne használj fehérítőt!
Melyik méretet válasszam?
A megfelelő méret kiválasztásához érdemes a mérettáblázatot használni, amely minden termékünk mellett megtalálható a honlapon. Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik a megfelelő méret, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az info@lelosi.hu e-mail címen és segíteni fogunk. 
Átlátszóak a nadrágok?
Nem, a nadrágok nem látszanak át. Kinyúlt anyagnál előfordulhat, hogy valamennyire átlátszóvá válik, ezért fontos a megfelelő méret kiválasztása. 
A hirdetésben, Facebookon, egy barátomnál... láttam olyan LELOSI terméket, amely nem találó a webshopban. Meg tudom rendelni?
Csak az oldalon található kollekcióból lehet választani, mivel azt rendszeresen megújítjuk, így egyedi tudsz lenni. A többi modell sajnos elfogyott.  
Várandós nők is tudják viselni a LELOSI leggingseket?
A LELOSI leggings magas derekú, rugalmas és nem szorít, ezért a várandós vásárlóink is kedvelik. Ez azonban függ a testalkattól, a has méretétől stb. 
A LELOSI leggingsek alkalmasak intenzív edzésre?
A LELOSI leggingsek anyaga különbözik a klasszikus sport leggingsek anyagától. Sok vásárlónk szívesen hordja őket jógához, pilateshez és sétához. Azonban vedd figyelembe, hogy az intenzív edzés a szálasanyag károsodásához és elhasználódáshoz vezet. 
 

Fizetés, visszaküldés és csere

Hogyan tudok fizetni a LELOSI rendelésemért?
Lehetőséget biztosítunk bankkártyás vagy utánvéttel történő fizetésre. 
Nem kaptam a futártól számlát és/vagy fizetési elismervényt. Ez normális?
A futárok nem szállítják ki a számlát és nincs is benne a csomagban. A számlát automatikusan elküldjük az e-mail címedre a szállítmány készhez vételét követően. 
Szeretnék áfás számlát a rendelésemről. Hogyan kaphatom meg?
Küldd el a céges adataidat és azt, hogy milyen termékeket szeretnél rendelni az info@lelosi.hu címre, és készíteni fogunk neked egy előszámlát. Egy online leadott vásárlásra kiállított áfás számla utólag már nem módosítható. 
A rendelt termék nem lett megfelelő. Van lehetőség cserére? Mi a menete?
Természetesen ki tudod cserélni a megrendelt terméket. A honlapunkon elérhető egy csereigénylő űrlap. Itt megtalálsz minden szükséges információt. Ha bármilyen kérdésed lenne, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az info@lelosi.hu címen és igyekszünk segíteni. 
Nem áll jól a rendelt nadrág és szeretném visszakapni az árát. Visszaküldhetem? Mi a menete?
Természetesen vissza tudod küldeni a megrendelt terméket. A holnapunkon elérhető egy visszaküldési űrlap. Itt megtalálsz minden szükséges információt. Ha bármilyen kérdésed lenne, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az info@lelosi.hu címen és igyekszünk segíteni.
A kapott termék hibás. Mit tehetek ilyenkor?
Arra szeretnénk kérni, hogy küldj egy fotót a problémás termékről az info@lelosi.hu címre. Igyekszünk a lehető lekedvezőbb megoldást megoldást megtalálni a számodra.