🎁 Ingyenes ajándék minden 40000 Ft feletti vásárlásnál! 🎁 Nyári kedvezményhullám: csobbanj bele a nyárba☀️ 25% kedvezmény MINDEN második termékre a LELOSI25 kóddal.
Egyedülálló útmutatót készítettünk, amely elvezetnek Téged pizsamánk és hálóingeink álomvilágába.
Elárulunk mindent, amit tudnod kell a tökéletes pizsama vagy hálóing kiválasztásához.
Fedezd fel a kollekciók sokféleségét, ismerd fel egyedi stílusukat és dizájnjaikat, és ismerkedj meg a minőségi anyagokkal.

Útmutatónkkal átgondolt lépéseket tehetsz a végső választáshoz – kényelmes, puha és könnyű pizsamák vagy hálóingek.
A LELOSI pizsamák és hálóingek 6 egyedi tulajdonsága

Az innovatív szálak mennyei kényelme
Hőszabályozó anyag
Egyedi nyomat- és színárnyalatok
Meleg és kényelmes anyag, amely megőrzi a bőr természetes légzését
Elégedett vásárlók Európa-szerte
Könnyedség és melegség egyszerre

TALÁLD MEG KEDVENC PIZSÁMÁDAT

PIZSAMÁK

A hosszú pizsamák extra melegséget biztosítanak, ami különösen a hidegebb hónapokban vagy az alacsonyabb hőmérsékletű helyiségekben tökéletes. A hosszú pizsamához használt anyagok puha és kellemes tapintásúak, ami növeli az általános kényelmet.
KLASSZIKUS
A klasszikus hosszú pizsamák teljes testet fednek, ideálisak arra, hogy egész éjszaka melegen tartsanak pihentető alvásod közben. Olyan anyagokból készülnek, amelyek megőrzik a bőr természetes légzését, ami azt jelenti, hogy különböző évszakokhoz alkalmasak.
SPECIAL EDITION
Élvezd a különleges kiadású női pizsamánk luxusát, amelyet a pihenéssel teli estékre terveztek. A pizsamák a legpuhább anyagokból készültek, és gyengéden simogatják a bőrödet, és nyugodt éjszakát biztosítanak.
VISZKÓZ
A viszkóz pizsamánk puhán érzi magát a bőrön, hozzájárulva a kellemes és kényelmes éjszakai alváshoz. A viszkóz képes felszívni a nedvességet, így kiváló választás mindenkinek, aki alvás közben izzad.

A LEGFONTOSABB TÉNYEZŐK A PIZZAMA
VAGY HÁLÓING VÁLASZTÁSÁN

Válassz puha és kényelmes pizsamát vagy hálóinget a különböző hőmérsékletű időjáráshoz

Részesítsd előnyben a minőségi anyagokat, amelyek megőrzik a bőr természetes légzését

A pizsamának vagy hálóingnek kellemes tapintásúnak kell lennie

A pizsamáknak vagy hálóingeknek egyszerre kell könnyűnek és melegnek lenniük

Válaszd ki a megfelelő méretű pizsamát vagy hálóinget

Esküdj a színek és minták sokféleségére


Mindezt megtalálod a LELOSI pizsamával és hálóinggel.

HÁLÓINGEK

Hálóingeink finoman, kellemes puhasággal ölelik át testedet. Biztonságérzetet nyújtanak, ami segít ellazulni és nyugodtan elaludni.
HOSSZÚ
A hosszú hálóingekben használt anyag hatékonyan szívja el a test nedvességét, ami száraz és kényelmes alvást biztosít kellemetlen izzadás nélkül. Így frissen és készen ébredhetsz egy új napra.
SPECIAL EDITION
Hagyd, hogy különleges kiadású női pizsamánk elvigyen a kényelem és a nyugalom világába, és ébredj felfrissültebben, mint valaha! A gyönyörű dizájn kiegészíti a szálak megnyugtató érintését, így biztosítva a kifogástalan megjelenést.
SHORTOK
A változatos minták és színek rengeteg választási lehetőséget kínálnak a könnyű és pihentető alváshoz.

MÉRETEK

Minden termékhez mérettáblázat vár, amely segít kiválasztani a megfelelő pizsamát vagy hálóinget.

FÉRFI ÉS GYEREK PIZSAMÁK

Nem feledkeztünk meg sem a férfiakról, sem a gyerekekről. Egyedi pizsama dizájn és összeillő szettek az egész család számára.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Amikor felöltözöm kedvenc LELOSI pizsamámba, 🌈 Úgy érzem magam, mint egy gyerek, aki a legszebb álomra készül. 😴 Minden este boldogan fekszem le, tudván, hogy teljes kényelem vár rám.
Ana K.
A LELOSI teljesen elnyerte a szívemet pizsama kollekciójával! ❤️ Rendkívül puhák és egyben divatosak. Mindig is ilyen pizsamát kerestem, és a LELOSI hozta el nekem a tökéleteset.
Maja D.
Amikor felfedeztem a minőségi anyagból készült LELOSI pizsamát, megtaláltam a gondtalan éjszakai pihenés receptjét. 🌙 Hálás vagyok ezért a felfedezésért, 🙏 mert reggel teljesen kipihenten ébredek.
Irena N.