Hangsúlyozd természetes szépséged LELOSI alakformálás Bézs kollekció Stella Fekete kollekció OlympiaSÖTÉT BÉZS DIVINA KOLLEKCIÓ

Tested minden íve egyediségedről tanúskodik. Mégis, néha arra vágyunk, hogy még tovább faragjuk ezeket a görbéket. A LELOSI alakformáló kollekciója azoknak a nőknek készült, akik kifogástalan sziluettre vágynak, anélkül, hogy a kényelem rovására menne.

Ez a kollekció a tökéletes találkozó megtestesítője. Mindegyik darab célja, hogy karcsúbbnak tűnj, és kiemelje tested természetes varázsát, és mesterien elrejtse a tökéletlenségeket. Nem csak az alakításról van szó; arról szól, hogy minden nap magabiztosnak érezd magad.
Fedezd fel a hibátlan kényelem és a kifogástalan stílus varázsát
Mert megérdemled, hogy minden egyes nap a legjobban nézz ki és tökéletesen érezd magad.
BRALETTE

Ez a belebújható stílusú felső speciális tartást biztosít a melltartónak, a belső szilikon alsó pánttal, amely megakadályozza a gördülést, és állítható pántokkal rendelkezik, amelyek garantálják a tartós kényelmet és a határozott sziluettet.

Belső szilikon pánt, amely megakadályozza, hogy megcsavarodjon
Állítható pántok

NÉZD MEG A TÖBBIT
RÖVID ALSÓ

Tapasztalja meg a kényelem és a magabiztosság tökéletes keverékét alakformáló slip ruhánkkal/rövid alsónadrágunkkal. Magas derékkal és célzott kompresszióval tervezték, ezek az alsók tökéletesen formálják a has és a derék környékét, míg a belső szilikon alsó pántja biztosítja, hogy a ruha a helyén maradjon.

Formálja a hasat és a derekat
Belső szilikon pánt, amely megakadályozza, hogy megcsavarodjon

NÉZD MEG A TÖBBIT
ALSÓ

A LELOSI alakformáló alsó magas derékkal és belső szilikonos alsó pánttal rendelkezik, amely megakadályozza a gördülést a varratmentes megjelenés érdekében. Célzott tömörítéssel az alakformálásért és a dörzsölésgátló hatásért alakformáló alsónk kényelmesen karcsú sziluettet biztosít egész nap.

Formálja a hasat és a derekat
Dörzsölésgátló hatás

NÉZD MEG A TÖBBIT
TRIKÓ

Bemutatjuk alakformáló trikóinkat: Formálja a hasat, belső szilikonos alsópánttal és állítható pántokkal tökéletes választás az egész napos kényelemhez, és hordható melltartóval vagy anélkül is. Speciális kötésünk kivételes melltámaszt és határozottságot biztosít, így a gardrób kötelező darabja.

Formálja a hasat
Hordható melltartóval vagy anélkül

NÉZD MEG A TÖBBIT
FEHÉRNEMŰ RUHA

Ha egy szett tökéletes megjelenést igényel a mellkastól a térdig, a LELOSI alakformáló ruha a legjobb választás. Az állítható pántoknak és a melltartó speciális kötéseinek köszönhetően nem kell félned attól, hogy olyan vonalak keletkezzenek, amelyek tönkreteszik a megjelenésed.

A pocakot és a derekat célozza meg a hibátlan megjelenés érdekében
Speciális kialakítás a mell megtámasztására és kiemelésére

NÉZD MEG A TÖBBIT
BODY

Alakformáló body-nk óriási változást hoz: úgy tervezték, hogy derékformáló hatást nyújtson célzott kompresszióval az ívek formázásához. Ráadásul az állítható pántok testreszabott illeszkedést biztosítanak az egész napos kényelem érdekében.

Formálja a hasat
Speciális kialakítás a mell megtámasztására és kiemelésére

NÉZD MEG A TÖBBIT

Shapewear alakformáló body Stella

16.300 Ft

Shapewear rövid alsó Stella

10.600 Ft

Shapewear alsó Stella

11.400 Ft

Shapewear trikó Stella

11.400 Ft

Shapewear bralette Stella

8.900 Ft

Shapewear fehérnemű ruha Stella

13.400 Ft

Shapewear alakformáló body Olympia

16.300 Ft

Shapewear fehérnemű ruha Olympia

13.400 Ft

Shapewear bralette Olympia

8.900 Ft

Shapewear alsó Olympia

11.400 Ft

Shapewear rövid alsó Olympia

10.600 Ft

Shapewear trikó Olympia

11.400 Ft

Shapewear alakformáló body Divina

16.300 Ft

Shapewear fehérnemű ruha Divina

13.400 Ft

Shapewear alsó Divina

11.400 Ft

Shapewear rövid alsó Divina

10.600 Ft

Shapewear bralette Divina

8.900 Ft

Shapewear trikó Divina

11.400 Ft