🎁 Ingyenes ajándék minden 40000 Ft feletti vásárlásnál! 🎁 Nyári kedvezményhullám: csobbanj bele a nyárba☀️ 25% kedvezmény MINDEN második termékre a LELOSI25 kóddal.

Tökéletesség talán nem létezik, de mi a LELOSI-nál igen közel jutottunk hozzá. Termékeinket a puha anyag, a kényelem és a kiemelt tartósság különbözteti meg. A LELOSI szövetszálak kifejlesztésekor arra törekedtünk, hogy a lehető legjobban megközelítsük az organikus selyem érzetét. A lágy, de extrémen tartós szövetszálakat arra terveztük, hogy a szövet úgy simuljon rád, akár a második bőröd, az anyag pehelykönnyűsége pedig lehetővé teszi, hogy fesztelenül mozogj.
LÉGÁTERESZTŐ ANYAG
KITŰNŐ RUGALMASSÁG
EGYEDI MINTÁS FAZONOK
HŐSZABÁLYZÓ SZÖVETEK
A titok az anyagban rejlik

A LELOSI szövetszálainak tervezésekor a természetes anyagok rekonstruálására törekedtünk és arra, hogy a selyem erejét, lágyságát és puhaságát kombináljuk a kiemelkedő tartóssággal és rugalmassággal, melyek együttesen járulnak hozzá a fenntartható felhasználáshoz. Az innovatív hártyaszerű anyag légáteresztő és elnyeli a nedvességet, így hosszantartó kényelmet biztosít számos helyzetben. A sorozatos fejlesztéseknek és a használókkal végzett teszteknek köszönhetően a folyamat azon szakaszába léptünk, amelyben készen állunk arra, hogy az anyagunkat az egész világ megismerje. Exkluzív kényelmet kínálunk vásárlóinknak, akik csakis a legjobbra vágynak.

Innovatív gondolkodás az anyagokról


Hiszünk abban, hogy a modern fejlesztéseknek köszönhetően a természetes szövetszálak rekonstrukciója felválthatja a selyemszálakat, emellett fejleszteni és erősíteni is tudjuk őket technológiai eljárások révén. Ahogyan a világ legelismertebb mesterszakácsai alkotják meg a saját fűszerkeverékeiket, úgy alakítjuk ki mi is azt az anyagösszetételt, amely egyedi elemek kombinációjával biztosít fenséges kényelmet. Így hoztuk létre a legpuhább, legerősebb és ugyanakor legkényelmesebb anyagot, amely a ruhagyártási folyamataink alapját képezi.
Miért fogod szeretni?

  • A LELOSI szövetszálak mennyei kényelme
  • Rugalmas anyag, amely lélegzik és elvezeti az izzadtságot
  • Bizonyított LELOSI minőség
  • 0% áttetszőség
  • Több, mint 800.000 vásárló
  • Különböző minták óriási választéka

A kényelem az első

A fast fashion ördögi körében, amely a környezetünkre és az emberekre is nagy hatással bír, fontos, hogy figyelmet fordítsunk ruháink élettartamára. Ezért törekszünk arra, hogy a LELOSI ruházatát fenntarthatóbbá, megfelelő karbantartás mellett pedig az intenzívebb használat mellett is tartósabbá tegyük. Különös hangsúlyt fektetünk a rugalmasságra és a kényelemre. Már elég olyan ruhánk volt, és nem szeretnénk még többet, amely túl szűk reggel és túl bő a nap végére vagy irritálja a bőrt és áttetsző. Ruháinkban frissnek, fiatalnak és energikusnak fogod érezni magad.

Amikor a kényelem válik a stílusoddá

A jólét egyik fontos eleme a jó megjelenés, ezért teret adtunk a kiemelkedő ötletekkel rendelkező kreatív divattervezőknek is. Az egyedi designok és a LELOSI szövetszálak felülmúlhatatlan tökéletessége garantálja a legjobb élményt, amelyet újra és újra visszaigazolnak elégedett vásárlóink tömegei. Modellejinket korlátozott mennyiségben és a minőségre hangsúlyt fektetve gyártjuk le.

LELOSI - Innovatív divat

A LELOSI-nál nagy figyelmet fordítunk a textilipari fejlesztésekre és innovációkra. Abban hiszünk, hogy a vásárlóink támadhatatlan minőséget érdemelnek, így a termékeink tervezésekor a fenntarthatóságot és a kényelmet tartjuk szem előtt, amely által egyszerre környezetbarát termékekké is válnak. A célunk, hogy jobb szövetszálakat fejlesszünk, amelyek a jobb élet kulcsát is képezik egyben.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Szerintem nincs olyan márka, amelynek jobbak a termékei, mint a LELOSIé. Minden pizsama gyönyörű, kényelmes és valóban tartós. Több mosás után is szuperül néznek ki. Mindenkinek csak ajánlani tudom! - Próbáld ki és hidd el, nem fogsz megállni egynél ;)
Kitti D.
Szuperek! 4 darab van, nagyon puhák és kényelmesek. Nagyszerűek otthonra, edzéshez vagy sétához. A barátaim is örültek, amikor megleptem őket a születésnapjukon :) Szóval a LELOSI mindig nagyszerű ajándék.
Sara L.
A LELOSI a kedvenc márkám és már három leggingset is vásároltam és szeretem a pizsamákat is. Jól illeszkedik és nem szorítja a derekat. Minden termék magasított derekú, ami nagyon puha, de közben mégis alakformáló hatása is van. Szeretem a melegítő szetteket is, külön köszönet a színkombinációkért!
Anna D.C.