GARANCIALEVÉL ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

A megvásárolt termék garanciális ideje egy év, és a szállítás napján lép érvénybe. A jótállás érvényesítéséhez a termék vásárlási bizonylatának bemutatása szükséges.

A gyártó az anyag- vagy gyártási hibából eredő hibák ingyenes javítását garantálja, akár a termék javításával vagy cseréjével kíván a vásárló élni. Ha a javítás vagy csere nem lehetséges, a vételárvisszatérítésre kerül. Bármilyen reklamáció esetén kérünk jelezz felénk az info@lelosi.hu e-mail címen.

A garancia nem terjed ki a vis maiorból, balesetből, előre nem látható eseményekből (tűz, villámcsapás stb.), nem rendeltetésszerű vagy a gyártó utasításainak nem megfelelő használatból, illetve a termék nem megfelelő szállításából vagy tárolásából eredő károkra. A garancia nem vonatkozik a termék nem rendeltetésszerű használatára, a biztonsági előírások be nem tartása, a termék karbantartási utasításainak be nem tartása, vagy a termék illetéktelen megváltoztatása esetén sem.

A használat során a terméken keletkezett sérülésekre (karcolások, horzsolások, foltok stb.) a garancia nem vonatkozik.

A garancia nem zárja ki a fogyasztónak az eladó termékhibáért való felelősségéből eredő jogait.

A garanciaidő a kiszállítás napjától lép érvénybe. Ha a javítást 60 napon belül nem lehet elvégezni, a vásárló beleegyezésével kicseréljük a terméket vagy visszatérítjük a vételárat. A garanciaidő minden esetben meghosszabbodik a javítás idejére.

Az Uvecto d.o.o. vállalat köteles a garanciaidő lejártát követő 3 évig szervizelést és pótalkatrészeket biztosítani.

ELADÓ ÉS IMPORTŐR
Uvecto d.o.o.
Kovinarska cesta 4
1241 Kamnik
Szlovénia
info@lelosi.hu