🎁 Ingyenes ajándék minden 40000 Ft feletti vásárlásnál! 🎁 Nyári akció meghosszabbítása! Még több darab! ☀️ 25% kedvezmény MINDEN második termékre a LELOSI25 kóddal.

Nőnek lenni gyakran azt jelenti, hogy egyszerre testesítesz meg mindent mindenkinek. De amikor futsz, magadért futsz – a testedért, az egészségedért, magadért. A futás nem csak az időzítésről szól; ez egy hosszú távú elkötelezettség. Nem fogysz ki az időből; visszanyerheted. Ha a futás mellett döntesz, akkor mindazokért futsz, akik követik a példádat. Minden lépésed bizonyítja jellemedet, kitartásodat és elszántságodat. Minden maraton egyetlen lépéssel kezdődik. A LELOSI minden lépését kényelmessé és inspirálóvá teszi.

Mutasd meg a világnak, mire képesek a nők. Csatlakozz a LELOSI-hoz a ljubljanai maratonon 2024. október 20-án.

Válaszd a LELOSI MOVE darabokat, válaszd a minőséget és a kényelmet

Sportos egyszínű leggingseink három különböző hosszúságban kaphatók – a rövid Bermuda leggingstől a kényelmes Capri és a hosszú leggingseken át. A MOVE leggings tökéletes választás futáshoz, akár rövid távra, akár maratoni távra készülsz. Készülj fel leggingseink tartósságára és kényelmére, miközben minden lépéssel hódítasz. Győzd le magad MOVE leggingseinkben.

Találd meg a hozzáillő felsőt

Különböző trendi színek és két hosszúság közül választhatsz. De mivel azt szeretnénk, hogy kifogástalan legyen a megjelenésed, hozzáillő topokkal is készültünk neked.