LELOSI bambusz anyag


Mi, a LELOSI-nál követtük a trendeket és meghallgattuk a vásárlóinkat is, és az eredmény az első bambuszból készült kollekciónk, amely egy forradalmi fenntartható anyag, mely le fog nyűgözni a kényelmével. Fedezd fel az egyedi modelleket és öltözz a puhaságba, amely el fog kápráztatni.
Bemutatjuk a LELOSI Bamboo Brilliance-t

A bambusz szereti a napot, magába szívja a sugarakat, és az ég felé nyújtózik. Talán a meleg és a fény iránti szeretet az, ami a bambuszruhákat olyan ellenállhatatlanul tökéletessé teszi minden nyáron. Könnyed, légáteresztő és puha. Ezeket a tulajdonságokat a környezetbarát gyártási folyamatnak köszönhet. Gyönyörű, elegáns és praktikus darabokat készítünk, amelyek még a káros UV-sugarakat is blokkolják.

Mi, a LELOSI-nál mi abban hiszünk, hogy akkor nézhetünk ki jól, ha jól is érezzük magunkat. Az a célunk, hogy jól nézz ki és nagyszerűen érezd magad - de mindezt természetes módon. Ezért fejlesztettünk ki egy új, forradalmi bambusz alapanyagot, amely újraírja a divat alapelveit.

A bambusz anyag hipoallergén, extrémen puha és lehetővé teszi, hogy lélegezzen a bőr. Ugyanakkor még több nedvességet nyel el, mint a legjobb organikus pamut. Biztosak vagyunk abban, hogy a bambusz gyorsan a kedvenc anyagaid közé fog kerülni.

Büszkék vagyunk arra, hogy a hosszú utat választottuk. A sietségnek a divatiparban gyakran pusztítót hatása van a környezetre, a kultúrára és a jóllétünkre. Az új bambusz kollekciónk fenntartható forrásokból származik, a gyártási eljárás pedig gondosan megtervezett annak érdekében, hogy harmóniában legyen a természetes világgal. Még a csomagolásunk is bambuszból készült!

HIPOALLERGÉN
SZUPER PUHA, SZUPER ERŐS
JÓ A BOLYGÓ SZÁMÁRA
ELLENÁLL AZ UV SUGARAKNAK