35% kedvezmény MINDEN második termékre a LELOSI35 kóddal.

★★★★★ 5-ből 4.9-re értékelt KIVÁLÓ ILLESZKEDÉSVálaszd a maximális kényelmet HOSSZÚ
 NÉZD MEG A VIDEÓT

A tökéletesség talán nem létezik, de mi, a LELOSI-nál egészen megközelítettük.

8 cm széles derékrész

A LELOSI leggingseket viselve kényelmesen fogod magad érezni, bármit is csinálsz éppen. Ezt egy 8 cm széles derékrész biztosítja, amelynek köszönhetően a leggings nem csúszik le.

Légáteresztő anyag

A LELOSI leggings anyaga kitűnik az innovatív anyagösszetételnek köszönhetően, amely légáteresztő és elnyeli a nedvességet. Így a bőröd lélegezhet és nem fog izzadni.

A LELOSI szövetek kivételes puhasága

A LELOSI szövetek lágyak, de ugyanakkor extrémen tartósak. Ez az anyag közelíti meg legjobban az organikus selyem nyújtotta érzetet, ezért összehasonlíthatatlan kényelmet biztosít mindenben, amit csinálsz.

Nem áttetsző

Mindig gondtalanul érezheted magad LELOSI ruhadarabokat viselve, ugyanis az anyag nem áttetsző és lehetővé teszi, hogy végtelen számú kombinációt állíts össze a különböző színekből és mintákból.

Chic

11.900 Ft

Lotus

11.900 Ft

Grace

11.900 Ft

Cibele

11.900 Ft

Emperor

12.600 Ft

ChillOut

12.600 Ft

Elegance

11.900 Ft

Black mamba

11.200 Ft

Ocean

11.200 Ft

Dancer

12.600 Ft

Army

11.900 Ft

Olive

11.200 Ft

★★★★★

A LELOSI leggingsek az abszolút kedvenc ruhadarabjaim a szekrényemben! Ennek az az oka, hogy ezek a leggingsek szó szerint szinte bármilyen alkalomhoz megfelelőek: egy lazább edzéshez, egy sétához a természetben, otthoni pihenéshez és még munkához is, ha megfelelően kombinálod őket. Az anyag rugalmasságát és puhaságát is szeretem és olyan érzés, mintha a második bőröm lenne! Melegen ajánlom őket, ha a kényelem és a funkcionalitás a prioritásaid vásárláskor!

Neda N.

★★★★★

A LELOSI leggingsek nagyon puhák és kényelmesek. Nem is tudok jobb anyagot elképzelni. A legjobb leggingsek az otthonról való munkavégzéshez és egy sétához is a természetben.

Andrea C.

★★★★★

Egy mondatban összefoglalva... A LELOSI leggingsek a LEGJOBBAK !!

Tina Z.

GY.I.K.

A termékeket kímélő programmal, 30 fokon javasoljuk kimosni. Mosás előtt fordítsd ki a nadrágokat. Tilos szárítógépben szárítani. Ne használj fehérítőt!

A megfelelő méret kiválasztásához érdemes a mérettáblázatot használni, amely minden termékünk mellett megtalálható a honlapon. Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik a megfelelő méret, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az info@lelosi.hu e-mail címen és segíteni fogunk.

Nem, a nadrágok nem látszanak át. Kinyúlt anyagnál előfordulhat, hogy valamennyire átlátszóvá válik, ezért fontos a megfelelő méret kiválasztása.

A LELOSI leggings magas derekú, rugalmas és nem szorít, ezért a várandós vásárlóink is kedvelik. Ez azonban függ a testalkattól, a has méretétől stb.

Természetesen vissza tudod küldeni a megrendelt terméket. A holnapunkon elérhető egy visszaküldési űrlap az alábbi linken: https://lelosi.hu/pages/reklamacio-es-csere. Itt megtalálsz minden szükséges információt. Ha bármilyen kérdésed lenne, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az info@lelosi.hu címen és igyekszünk segíteni.

A LELOSI leggingsek anyaga különbözik a klasszikus sport leggingsek anyagától. Sok vásárlónk szívesen hordja őket jógához, pilateshez és sétához. Azonban vedd figyelembe, hogy az intenzív edzés a szálasanyag károsodásához és elhasználódáshoz vezet.


Csatlakozz a több mint 800.000
elégedett vásárlóhoz