35% kedvezmény MINDEN második termékre a LELOSI35 kóddal.

★★★★★ 5-ből 4.9-re értékelt KIVÁLÓ ILLESZKEDÉSÉlvezd a mennyei kényelmet HOSSZÚ

A tökéletesség talán nem létezik, de mi, a LELOSI-nál egészen megközelítettük.
8 cm széles derékrész
Nem áttetsző
Hőszabályzó szövetek
Kitűnő rugalmasság
Az anyag nem okoz viszketést
Légáteresztő anyag, amely jól illeszkedik
Több mint 800.000 boldog vásárló
Limitált kiadású egyedi mintás fazonok
A LELOSI szövetek kivételes puhasága ★★★★★
5-ből 4.9-re értékelt

A termékeinket az anyag puhasága, kényelme és tartóssága különbözteti meg. A LELOSI műszálas szövetei a lehető legjobb alternatívát biztosítják a természetes, organikus selyemszálak helyett. A lágy, de extrémen tartós szöveteket arra terveztük, hogy a második bőrödként simuljon rád és a könnyed anyag lehetővé teszi a szabad mozgást.


Több mint 77 színkombináció elérhető

Chic

11.900 Ft

Lotus

11.900 Ft

Grace

11.900 Ft

Cibele

11.900 Ft

Emperor

12.600 Ft

ChillOut

12.600 Ft

Elegance

11.900 Ft

Black mamba

11.200 Ft

GY.I.K.

A termékeket kímélő programmal, 30 fokon javasoljuk kimosni. Mosás előtt fordítsd ki a nadrágokat. Tilos szárítógépben szárítani. Ne használj fehérítőt!

A megfelelő méret kiválasztásához érdemes a mérettáblázatot használni, amely minden termékünk mellett megtalálható a honlapon. Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik a megfelelő méret, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az info@lelosi.hu e-mail címen és segíteni fogunk.

Nem, a nadrágok nem látszanak át. Kinyúlt anyagnál előfordulhat, hogy valamennyire átlátszóvá válik, ezért fontos a megfelelő méret kiválasztása.

A LELOSI leggings magas derekú, rugalmas és nem szorít, ezért a várandós vásárlóink is kedvelik. Ez azonban függ a testalkattól, a has méretétől stb.

Természetesen vissza tudod küldeni a megrendelt terméket. A holnapunkon elérhető egy visszaküldési űrlap az alábbi linken: https://lelosi.hu/pages/reklamacio-es-csere. Itt megtalálsz minden szükséges információt. Ha bármilyen kérdésed lenne, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az info@lelosi.hu címen és igyekszünk segíteni.

A LELOSI leggingsek anyaga különbözik a klasszikus sport leggingsek anyagától. Sok vásárlónk szívesen hordja őket jógához, pilateshez és sétához. Azonban vedd figyelembe, hogy az intenzív edzés a szálasanyag károsodásához és elhasználódáshoz vezet.


Csatlakozz a több mint 800.000
elégedett vásárlóhoz