A LELOSI akár 50%-os kedvezménnyel is melegen tart - Őszi promóció 🍂

Akár 40% kedvezmény
Természetesen Stílusos. Természetesen Kedves. Természetesen Te.
LELOSI BAMBUSZ NŐK FÉRFIAK

Miért válaszd a BAMBUSZ-t?

Hipoallergén

Kíméletes a bőrhöz, a bambusz természetes hipoallergén, légáteresztő és szuper puha, így bőröd kellemesen fogja érezni magát.

Szuper puha és erős

Tartós, erős és szuper puha, ez a szál igazán tartós ruházatot eredményez, amelyet évek múlva is viselni fog.

Ellenáll az UV sugárzásnak

A bambusz viszkóz természetesen ellenáll az UV sugárzásnak, amely károsíthatja a bőrt.

Természetbarát

Könnyedség, légáteresztő képesség és puhaság. Ezeket a tulajdonságokat egy környezetbarát gyártási folyamat során hasznosítják, hogy káprázatosan elegáns, praktikus darabokat állítsanak elő.

Bambusz kollekció

Bambusz kollekciónk férfi és női ruhák széles választékát kínálja. Tekintsd meg elképesztő ruháinkat, tunikáinkat, felsőinket, nadrágjainkat, melegítőinket és pulóvereinket, amelyek fenntartható alternatívái a fast fashion-nek.

Póló Bubblegum

6.900 Ft10.100 Ft

Melegítő felső Cheetah

10.000 Ft14.600 Ft

Melegítő felső Groove

10.000 Ft14.600 Ft

Melegítő felső Parrot

10.000 Ft14.600 Ft
LELOSI – Innovatív divat

A tudományt követő divatmárkaként megértjük, hogy pusztán azért, mert a rost természetes anyag, még nem jelenti azt, hogy kíméletes a természethez.

Óriási odafigyeléssel és átgondoltsággal tervezzük meg anyagainkat. Úttörő szövetünkkel olyan anyagot fejlesztettünk ki, amely közelről utánozza a természetet anélkül, hogy elrontotaná azt!

Korlátozott bambuszruházati gyártásunk a fenntarthatóság, a tudomány, a kényelem és a stílus elveinek legújabb kifejezése – ez a LELOSI lényege.

Rövidnadrág Latte

A Latte dizájn ugyanazt a csodálatos bézs színt hordozza, amely tökéletes a tengerpartra vagy egy sétához a parkban. Puha és kényelmes, ráadásul mesésen néz ki.
12.300 Ft